Personvernerklæring

Norges Varemesse er opptatt av å ivareta ditt personvern og har omfattende tiltak, både tekniske og organisatoriske, for å ivareta sikkerhet og personvern. Norges Varemesse samler inn og behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning om datavern.

Du kan alltid ta kontakt med oss ved spørsmål om personvern og personopplysninger ved å sende en e-post til personvern@messe.no.

Innsamling av personlige opplysninger

I Norges Varemesse tar vi personvern og sikkerhetsmessige hensyn alvorlig. Samtidig ønsker vi å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker våre nettsider. Derfor samler vi inn litt informasjon som vi bruker når du kjøper billett til og/eller registrerer deg til en av våre messer/arrangementer.

Du vil bli varslet før opplysninger om deg samles inn. De personlige opplysningene inkluderer navnet ditt, telefonnummer, e-postadressen og din private adresse, kjøpsinformasjon og betalingsdetaljer.

Hva bruker Norges Varemesse opplysningene til?

Norges Varemesse samler persondata til inngangskontroll, kjøp av billetter og for å sende periodiske nyhetsbrev og annen kommersiell informasjon om våre messer/arrangementer.

E-postadressen samles inn slik at vi kan sende deg en bekreftelse på ditt billettkjøp eller registrering.  Navnet ditt vil på noen arrangermenter bli satt på en fysisk navnebrikke for inngangskontroll. E-posten brukes også til å målrette markedsføringen vi sender til deg.

Norges Varemesse kommer ikke til å selge dine personopplysninger til tredjepart.

Hvem kan vi dele informasjonen med?

Norges Varemesse kan overføre eller dele informasjon om deg til eksterne messearrangører. Vi tar alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske hensyn for å sikre at informasjon om deg behandles sikkert og beskyttes i tilstrekkelig grad når den overføres eller deles.

Norges Varemesse kan oppgi nødvendig informasjon til myndigheter slik som politiet, skattemyndigheter eller andre myndigheter dersom vi er pålagt dette ved lov eller om du har samtykket til det.

Lagring

Norges Varemesse vil behandle og lagre dine personlige data så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen og tillatt under gjeldende personvernlovgivning.

Dine rettigheter til tilgang, endring og sletting
Du har rett til tilgang til data om deg som er behandlet av Norges Varemesse, men underlagt visse lovbestemte unntak. Du har rett til å korrigere feilaktige eller ufullstendige opplysninger om deg selv. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av dine personlige opplysninger.

Du har rett til å be om at dine personopplysninger slettes dersom opplysningene ikke lenger er nødvendig til det formålet de ble samlet inn for. Derimot kan det finnes juridiske forpliktelser som hindrer oss fra å umiddelbart slette deler av dine opplysninger. Disse forpliktelsene stammer fra regnskapsførings- og forbrukerkjøpsloven. Det vi gjør da er å sperre de opplysningene vi er nødt til å lagre, slik at de ikke kan brukes til noen andre formål enn til å oppfylle slike juridiske forpliktelser.

Hvem behandler dine opplysninger – Databehandlere

Flere selskaper bidrar i å behandle personopplysningene som Norges Varemesse samler inn. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Norges Varemesse.

  • Delegia – lagring av personopplysninger
  • SuperOffice – lagring av personopplysninger og kontrakter
  • Oculos og Mailchimp – utsendelse av nyhetsbrev
  • Facebook – for annonsering
  • Visma – regnskap, økonomi og fakturautsendelse

Sikkerhet

Norges Varemesse holder vedlike rutiner og tiltak for å sørge for at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger og at behandlingen av personopplysninger skjer i samsvar med kravene i gjeldene lovgivning. Norges Varemesse jobber alltid mot å beskytte dine personlig opplysninger på best mulig måte.

Cookies/Informasjonskapsler

Vi bruker første og tredjeparts «cookies» – eller «informasjonskapsler» – som hjelper oss med å gi deg en god opplevelse når du er på vårt nettsted eller gir oss statistikk om bruken av nettstedet. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Ved bruk av nettstedet vårt, godtar du installasjon og bruk av cookies.

Cookies – hvordan fungerer det?
«Cookies» er en standard teknologi som de fleste nettsider benytter seg av i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne og gjør at vi kan se hva du legger i handlekurven og hvilket innhold som blir presentert for deg. Videre samler vi blant annet inn informasjon om navigasjon, tid for besøk og nettleserversjon med mer, dette for best mulig å tilpasse innholdet på vårt nettsted til deg som bruker. De fleste nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, osv.) er stilt inn til å godta cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

Deaktivere cookies – hvordan gjør man det?
Vi bruker ikke cookies til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg. Hvis du ønsker å deaktivere bruken av cookies, vil noen deler av nettstedet ikke fungere fullt ut.

Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din.

Hvilke cookies bruker vi?
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere følgende verktøy:

  • Google Analytics
  • Facebook Custom Audiences
  • Google Adwords/Remarketing
  • Appnexus
  • DoubleClick Floodlight
  • AdForm

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager til å organisere og administrere script som kjøres på nettstedet vårt. Google Tag Manager innhenter ingen informasjon selv.

 

 

Share this: